Gyakran Ismételt Kérdések

A gyakran ismételt kérdések menüpontot azzal a céllal hoztuk létre, hogy segítsünk ügyfeleinknek eligazodni a mai információk halmazában. Folyamatosan bővítjük a felmerülő kérdéseket és válaszokat.

Kérdések listája

Attól, hogy nem ingyenesen letöltött Template - és felinstallálva egy Joomla, Wordpress, és egyéb rendszerekhez. Hanem: webgrafikát készítünk, és azt programozzuk le egy működő oldallá, minden ügyfelünk egyedi igényeihez igazítva.
Igen, Jó! Saját elképzelések alapján készülnek és hosszú távon a fejlesztések, változtatások sokkal egyszerűbbek. Mi rendszerünk admin felülete, ahol az oldal tartalmát lehet kezelni, nem igényelnek programozói tudást. Saját magunk könnyen egyszerűen frissíthetjük, változtathatjuk az oldalunk tartalmát.
Minden weboldal és webáruház készítés más. Így az árak teljesen egyediek. Egy jó és nyereséget termelő weboldalt 290 000 Ft + áfa -tól készítünk. Elhatároztuk, hogy csak jó minőségű oldalakat készítünk, aminek a grafikája, tartalomkezelő rendszere olyan színvonalú amire mi magunk is vevők lennénk. Ezek az oldalakra fordított energia, munkaóra szám alapján van az ár kialakítva.
Nézzünk egy általános honlapot. Céges bemutató honlap tartalomkezelő rendszerrel, melyek a következő menüpontokból áll: Főoldal, Szolgáltatások, Ár, Referencia, Gyakran ismételt kérdések, Hírek, Kapcsolat, Akciók. Ennek az elkészítési ideje 1 hónapot igénybe vesz, mely idő alatt a grafika elkészül, a grafika szétdarabolásra kerül, és abból lesz a működő oldal, majd ehhez kapcsoljuk a tartalomkezelő rendszert. Részletezve: Tervezés 8-15 óra, Grafikai munka 20 óra, programozás 50-60 óra. Összesen: 78-95 óra. Ennyi idő egy teljesen egyedi Honlapot készíteni azokkal a meghatározott funkciókkal.

Kérdése van?

Elérhetőségek

Szabó Zoltán
2131 Göd,
Nemeskéri K. M. u. 40.
+36 30 729 3525
Email: info[kukac]webmaker.hu

© 2007 - 2022 WebMaker