Weboldal készítés, tervezés

Weboldal készítés, tervezés

Weboldal készítés, tervezés

Hogyan készül egy nyereséget termelő honlap?

  1. Tervezés: Megrendelővel közösen meghatározzuk az oldal célját, kialakítjuk a hozzá illő arculatot, menüstruktúrát, oldalak tartalmának összetételét. Figyelembe vesszük az online marketing irányelveket és ezeket betartva egy letisztult könnyen használható honlap tervet készítünk.
  2. Látványterv készítés: Megtervezett szerkezet alapján elkészítjük a nyitó oldal megjelenését és az aloldal típusok megjelenését. Ezek a megjelenések a megbeszéltek szerint készülnek el.
  3. Programozás: Látványterv elfogadása után kerül sor a weboldal programozására. Először a látványterv alapján felépítjük (leprogramozzuk) a honlapot, majd párhuzamosan készítjük a tartalomkezelő rendszert, mely segítségével módosíthatja a honlapja tartalmát.
  4. Tartalomfeltöltés: A kapott tartalmat feltöltjük a honlapra. (Ha nem áll rendelkezésünkre tartalom, abban az esetben minta szövegek elhelyezésére kerül sor.)
  5. Tesztelés: Leteszteljük az elkészített weboldalt, hogy minden megfelelően működik, és ellenőrizzük, hogy minden kommunikációs eszközön megfelelően működik.
  6. Átadás, beüzemelés.
  7. Tesztelés befejeztével elindítjuk ÚJ Honlapját.

Egy jó honlappal elérheti Célját!

Miért? Mert egy jól megtervezett, felépített és elkészített weboldal megsokszorozza az oldala látogatottságának számát, növeli a bevételét.

Hasznos tudnivalók a weboldalkészítésről:

A mai világban szinte minden cégnek van honlapja. Jó honlap sajnos kevés van.

A weblapokat általában azért készítik, hogy a mögötte álló céget vagy személyt megtalálják az interneten és tájékoztatást szerezzenek róla. Mivel sok esetben a weblap az, amivel egy vállalkozás vagy személy esetén először találkozunk, ezért bizonyos értelemben a weblap meghatározza a cég vagy személy megítélését az internetes közösségben.

Cégünk ezért is fektet nagy hangsúlyt a megfelelő arculat kialakítására, weboldala egyszerű, átlátható kezelhetőségére.

A weboldal készíttetés szempontjai, melyeket figyelemébe ajánlunk:

Mi legyen az oldal Célja?

Milyen Célközönséget céloz meg?

Milyen szolgáltatásai lesznek?

Miért fontos ezeket a szempontokat figyelembe venni?

Azért fontos, meghatározni, mert más típusú weboldal kell egy építőiparban dolgozó szakembernek, egy terméket kínáló üzletnek és egy szépségiparban dolgozó cégnek.

Építőiparban dolgozó szakember weboldalának célja: új munkák megrendelése. Ezért fontos a szolgáltatása megismertetése, referenciái, árai feltüntetése.

Termékeket kínáló üzlet weboldalának célja: termékek eladásának növelése. Ezért fontos, a jól átlátható menü struktúra, letisztult design és gyors egyszerű rendelési folyamat.

Szépségiparban dolgozó cég weboldalának célja: ügyfélkör építés. Ezért fontos a megfelelő marketinggel megjelenő, napi-heti-havi akciók, mellyel bővül az ügyfélkör.

Ezen szempontok meghatározásával az oldalán csak azok az információk kerülnek fel, melyek az Ön ügyfélköreinek szólnak. Így növelve ügyfélköre, vásárlói, megrendelői számát.

Ami minden cég weboldalához szükséges, az a megfelelő keresőoptimalizálás és online kampánykezelés.

© 2007 - 2022 WebMaker