Miért kell a régi weboldalt újra átalakítani?

Miért kell a régi weboldalt újra átalakítani?

Amit mindenkinek elmondok, hogy nem kell és nem kötelező 3-4 évente új weboldalt készíteni. Senkire nem akarok és fogok semmit rábeszélni.

Weboldal készítés, webáruház készítés - trendek

Érdemes figyelembe venni, hogy a Google folyamatosan változtatja az elvárásait, irányelveit, hogy mi alapján hozza előre a keresőben a honlapunkat, webáruházunkat és ügyfeleink igénye is folyamatosan változik. Ezt mindenképp figyelembe kell venni.

Saját véleményem, hogy bizonyos idő után javasolt a weboldalunk, webáruházunk felfrissítése, és bizonyos idő után az átalakítása.

Példa:

Nézzük az autóipart. Ők is folyamatosan ráncfelvarrást csinálnak az autóikon, és bizonyos év után kiadják a teljesen új típust, amit újra terveznek. Miért csinálják? Mert versenyhelyzet van. Ők akarnak lenni az elsők, és ha nem fejlődnének, lemaradnának a piaci részesedésről.

Megváltozott a világ, és aki fel akarja venni azt a ritmust, árbevételt, piaci részesedést, annak bizony követnie kell a trendeket és haladni kell a fejlődéssel.

weboldal átalakítás, weboldal fejlesztés, webáruház fejlesztés

Ez illik a mi weboldalunkra, webáruházunkra is. Ha szeretnénk a konkurenciával lépést tartani és nem átadni neki a bevételek bizonyos % -át, piaci részesedését, annak folyamatosan kell a honlapját fejleszteni, ráncfelvarrást készíteni, és bizonyos idő után újra tervezni azt.

Ezért fontos, hogy olyan weboldal, webáruház készítőt válaszunk, aki ezeket a ráncfelvarrásokat, átalakításokat jól és könnyen meg tudja csinálni. Vagyis egyedi honlapot és webshopot készíttetésünk.

Mi is a weboldalakat ilyen szemlélet alapján készítjük. Nincs annak értelme, hogy ha változtatni szeretne a honlapján, akkor azt nem tudjuk megvalósítani költséghatékonyan és gyorsan.

weboldal, webáruház, weboldal készítés, webáruház készítés

Ilyenkor megfordul a fejünkben, hogy hú, az mennyibe kerül. Nem 100 000 Ft és 200 000 Ft. Gondoljunk csak bele. Nyitni akarunk egy üzletet, ki kell bérelni minimum 1 évre, berendezni, raktárt feltölteni, alkalmazott, könyvelő. Ezek mennyibe kerülnek? Több millió forintba. És akkor sajnálunk 600 000 –1 000 000 Ft körüli összeget egy professzionális webáruházra? Nem kell bérelni irodát, amit be kell rendezni, és nem kell annyi raktárkészlet sem azonnal. Mindenki döntse el maga.

Legyünk őszinték magunkkal és mérlegeljünk, mit szeretnénk elérni. Lemaradni a versenyben, vagy felvenni a versenyt a konkurenciával és megelőzni.

Szerző:

Szabó Zoltán

Címkék: weboldal készítés, webáruház készítés

© 2007 - 2022 WebMaker