Webáruház készítés

Webáruház készítés

Webáruház készítés

Hogyan készítjük a webáruházat?

  1. Tervezés: megrendelővel közösen meghatározzuk a webáruházban forgalmazott termékek csoportját, ehhez elkészítjük az arculatát és kialakítjuk azokat az elemeket, mellyel pár kattintással meg lehet találni a keresett terméket.
  2. Látványterv készítés: közösen meghatározott adatok alapján elkészítjük a nyitó oldalt, a termék oldalt és a részletes termék oldalt. Igény esetén Hírek, Újdonságok oldalt is. Mivel minden webáruház más, így fontos, hogy a termékek adatlapját az adott célcsoporthoz igazítsuk.
  3. Programozás: a látványterv működő weboldallá programozását elvégezzük, és párhuzamosan a kezelő és adminisztráló felületet hozzá programozzuk, mely segítségével termékeket tölthetünk, kezelhetjük oldalunk tartalmát.
  4. Tesztelés: elkészített webáruház működését kipróbáljuk, és működését minden eszközön ellenőrizzük a tökéletes működés érdekében.
  5. Átadás: a leellenőrzött webáruházat átadjuk a megrendelőnek.

E-kereskedelem folyamatosan fejlődik napjainkban. Egyre többen rendelnek webáruházon keresztül.

Sok éves tapasztalatainkat felhasználva készítjük webáruházainkat, és folyamatosan igazodva a vásárlók igényihez fejlesztjük.

Webáruházaink egyedileg készülnek, a megrendelői igényekhez. Folyamatosan fejleszthető, bővíthető.

Mi a jó webáruház?

Ami elad és bevételt termel. Továbbá: átlátható, pár kattintással megtalálható a kívánt termék és könnyen használható minden elektronikai eszközön.

Tapasztalatok alapján azok a webáruházak működnek jól, melyek egy elkészített online marketing stratégiát alkalmazva működnek.

Így ki tudunk tűnni a versenytársak közül.

Címkék: webáruház, webshop, webáruház készítés, webshop készítés

© 2007 - 2024 WebMaker